A Dévény-módszer alkalmazása országszerte

Az Alapítványnál, illetve az Alapítvány szakmai felügyelete mellett folyó oktatásban az elmúlt majd' két évtized alatt közel 200, a Dévény-módszert elsajátító hallgatónk végzett országszerte. Az ő szolgáltatásaikat magánrendelés útján lehet igénybe venni. Ha lakhelyéhez közel működő Dévény-terapeutát keres, kérjük, hogy felvilágosításért forduljon Alapítványunkhoz.

Ajánlott, Dévény-módszerrel dolgozó DSGM-szakgyógytornászok

Ha azt szeretné megtudni, hogy országszerte hol talál gyógyítással foglalkozó Dévény-specialistákat, akkor kattintson ide.

Szakmai ajánlás a magánrendelésben végzett DSGM kezeléshez

Ajánlott kezelési idő

Az Alapítvány ajánlása szerint a végzett DSGM-terapeutáknak is egy teljes testre kiterjedő kezelést legalább 55-60 percben kell elvégeznie, az arc önálló,- nyak, és fejkezelés ideje legalább 28-30 perc.

A módszer más módszerekkel való keverésének tilalma

A DSGM  csak akkor fejti ki a megfelelő hatást, ha azt önállóan, más fejlesztő módszerekkel együttesen nem alkalmazzák, ugyanis a DSGM kezelés során kifejtett direkt stimuláció hatása nem épül be az agyba, idegrendszerbe, ha a beépülési folyamatot természetellenes, idegen hatásokkal megzavarják. Különböző módszerek hatásai kiolthatják egymást.

Probléma esetén javasoljuk, hogy kérjen tanácsot Alapítványunk DSGM szakgyógytornászaitól. Kapcsolatfelvétel itt.

Néhány szó a DSGM szakgyógytornászokról             

Az Alapítványnál az elmúlt majd' két évtized alatt több mint 200, a Dévény-módszert elsajátító hallgatónk végzett országszerte. Létrejötte óta nagyon sokat fejlődött és egyre komolyabb sikereket produkált ez a nagyban a tapasztalatokra építő, komplex gyógyító és fejlesztő rendszer.

A közelmúltban azonban sajnos olyan panaszok jutottak vissza szervezetünkhöz, amely egyes DSGM - szakgyógytornászok messze nem kielégítő munkájáról tanúskodtak. Az eseteket megvizsgálva az Alapítvány többször is arra a következtetésre jutott, hogy a szülői elégedetlenség jogos, a háttérben pedig az Alapítvány küldetésével ellentétes kezelői munka sejlik fel. A kezelők tehát szakmailag nem úgy jártak el, ahogyan azt a Dévény-rendszer összefüggései diktálják. A DSGM - szakgyógytornászként végzettek közül jó néhányan egyáltalán nem tartják a kapcsolatot Alapítványunkkal, így a fejlesztéseket, új tapasztalatokat nem építették be mindennapi munkájukba.

Extrém esetben képesítéssel nem rendelkező kezelők adták ki magukat DSGM-szakgyógytornásznak, ezzel felmérhetetlen károkat okozva az Alapítvány hírnevének és elsősorban a betegek gyógyulási esélyeinek. Ezekben az esetekben Alapítványunk megtette a szükséges jogi lépéseket.

A Dévény Anna Alapítvány egyedülálló hírneve és eredményei nem engedhetik meg, hogy ezekre a "visszaélésekre" ne reagáljunk valahogy, hiszen itt egy életmű gyümölcse, a módszer elismertsége és sikere forog kockán.

Ezen kevésbé örömteli eseményekre válaszul szervezetünk azokat a DSGM szakgyógytornászokat jeleníti meg honlapján, akiknek szakmai munkáját az Alapítvány ismeri, és azt megfelelőnek találja (ajánlott szakgyógytornászok).

Az Alapítvány várja a visszajelzéseket arról, hogy szakgyógytornászaink közül ki végez eredményes munkát, ezért arra kérjük a Dévény-módszerrel gyógyulni vagy fejlődni kívánókat, hogy kezelőinkről informálódjanak előzetesen Alapítványunknál!