KORONAVÍRUS

INFORMÁCIÓ

Kedves Szülők!

Ha bármilyen kérdésük merül fel a COVID-19 okozta járványhelyzet időtartama alatt, akkor forduljanak hozzánk e-mailben, a deveny@deveny.hu e-mail címre érkező levelekre a járványhelyzetet alatt folyamatosan válaszolunk.

Telefonos információért keressenek minket hétfőtől csütörtökig 9–12 óra között a +36-30-998-3252 telefonszámon. Telefonvonalunk leterheltsége miatt kérjük, amennyiben nem érik el az Alapítványt, küldjenek e-mailt a deveny@deveny.hu e-mail címre. 

ÁLLAPOTFELMÉRÉSEK

Kedves Szülők!

A Dévény Anna Alapítvány a gyermekek DSGM-tünettan szerinti állapotfelmérését megkezdte, kérjük az állapotfelmérésre e-mailben jelentkezzenek a deveny@deveny.hu e-mail címen és adják meg a szükséges adatokat (gyermek neve, születési dátuma, szülő telefonszáma). A jelentkezőket az állapotfelmérés időpontjáról e-mailben folyamatosan értesítjük. 

KEZELÉSEK

Kedves Szülők!

A Dévény Anna Alapítvány 2020. május 18-ától megkezdte a DSGM-kezeléseket a budapesti és vidéki telephelyein.

A kezelésre besorolt gyermekeket e-mailben folyamatosan értesítjük következő kezelésük időpontjáról.

A bevezetett járványügyi készültség ideje alatt a Dévény Anna Alapítványnál továbbra is a kiegészített házirend marad érvényben.

Nyomatékosan felhívja a Dévény Anna Alapítvány a kedves szülők figyelmét, hogy a DSGM-szakgyógytornász a gyermek kezelését csak akkor kezdi meg, ha az egészségügyi nyilatkozatban foglaltak szerinti tünetek nem álltak fenn a kisérőnél és a gyermeknél, illetve új koronavírussal esetlegesen fertőzött személlyel sem a kísérő, sem a gyermek nem került kapcsolatba, továbbá a megérkezéskor egyikük sem mutat bármely vírusra, influenzára vagy megfázásra utaló tünetet.

Kérjük a kedves szülőket, ha igazoltan allergiás tünetekkel rendelkeznek (pl. szénanátha), úgy a kezelések alkalmával hozzák magukkal az allergiára vonatkozó orvosi igazolást azért, hogy a rendelőbe történő bejutás zökkenőmentes legyen.

Kérjük, hogy tanúsítsanak felelősségteljes magatartást az Alapítvány munkatársai, valamint a DSGM-kezelésre érkező gyermekek és kísérőik védelme érdekében.

CSOPORTOS ÓRÁK

Tisztelt Szülők, tisztelt Résztvevők!

A csoportos órák a COVID-19 okozta járványhelyzetre való tekintettel bizonytalan ideig szünetelnek.

Budapest, 2020. szeptember 8.

Tisztelettel,

Dévény Anna Alapítvány