DSGM-KEZELÉS

A kezelések megkezdéséhez minden esetben BEUTALÓ (háziorvos / házi gyermekorvos vagy neurológus szakorvos/ortopéd szakorvos/rehabilitációs szakorvos) szükséges!

DSGM-KEZELÉS TÍPUSAI

DSGM1: A kezelések során a DSGM-szakgyógytornász a gyermek egész testét kezeli az Alapítvány által kialakított szakmai protokoll előírásai szerint. A kezelés 50-60 perc időtartamú alkalmanként.

DSGM2: A kezelések során a DSGM-szakgyógytornász a gyermek arcát, nyakát, fejét és szájüregét kezeli szopási, nyelési, esetleg hangképzési problémák esetén az Alapítvány által kialakított szakmai protokoll előírásai szerint. A kezelés 25-30 perc időtartamú alkalmanként.

DSGM-KEZELÉS DÍJA

A DSGM-kezelés beutalóval érkező gyermekek esetében díjtalan.

Ha nem rendelkeznek beutalóval a kezelések díja 10.000.-Ft.

MŰKÖDÉSI TÁMOGATÁS

Az Alapítvány budapesti és vidéki telephelyeinek működését a NEAK által biztosított finanszírozás nem fedezi teljeskörűen. Ezért az Alapítvány a gyermekek kezelése kapcsán támogatásukat kéri.

A támogatás módja: készpénz, bankkártya vagy banki átutalás.

A támogatás mértéke: az Alapítvány adminisztrációs munkatársak tájékoztatást nyújtanak a működési támogatás szokásos mértékéről.

DSGM-KEZELÉSEK IDŐPONTJA

Beosztás: az adminisztrációs munkatársak a következő heti kezelési időpontokat e-mailben küldik ki.

Visszajelzés: a megküldött időpontokat válaszlevélben a megadott határidőig szükséges megerősíteni.

Lemondás: ha betegség vagy más halaszthatatlan ok miatt a kezelésre a szülő nem tudja elhozni a gyermeket, akkor a kezelést megelőző napon, de legkésőbb aznap reggel 7:45 és 8:30 között a kezelési időpont lemondását e-mailben jelezni kell az Alapítvány felé. 

HÁZIREND

Rendelőnkben az Alapítvány házirendje az irányadó.

KAPCSOLAT

Az Alapítvány elérhetőségei a KAPCSOLAT menüpontban találhatók.