DSGM-KEZELÉS

A kezelések megkezdéséhez minden esetben BEUTALÓ (háziorvos / házi gyermekorvos vagy neurológus szakorvos/ortopéd szakorvos/rehabilitációs szakorvos) szükséges!

A kezelések során a DSGM-szakgyógytornász a gyermek egész testét kezeli, az Alapítvány által kialakított szakmai protokoll előírásai szerint. Egy kezelés 50-60 perc időtartamú. Abban az esetben, ha a gyermek csak szopási, nyelési, esetleg hangképzési problémák miatt kerül kezelésre, akkor a kezelés az arcra, nyakra, fejre és szájüregre terjed ki, időtartama 25-30 perc.

A gyermekek kezelését az Alapítványban DSGM-szakgyógytornászok végzik. Azokban az esetekben, amikor a kapacitásaink kihasználtsága miatt nem tudjuk saját magunk ellátni a beteget, akkor ajánlunk DSGM-végzettséggel rendelkező szakgyógytornászt. Az Alapítvány által ajánlott DSGM-szakgyógytornászok jegyzékét és területi működési körüket itt lehet megtalálni.

(Kérjük minden esetben ellenőrizzék, hogy a gyógytornász, akihez a gyermeküket kezelésre viszik, szerepel-e az ajánlott DSGM-szakgyógytornászok listájában!)

Rendelőnkben kérjük, hogy tartsák be a házirendünket.

DSGM-KEZELÉS DÍJA

A DSGM-kezelés beutalóval érkező gyermekek esetében díjtalan.

Amennyiben beutalóval érkeznek, úgy kérjük Önöket, lehetőségükhöz mérten támogassák Alapítványunkat, hogy minél több gyermeknek tudjunk segíteni.

Ha nem rendelkeznek beutalóval a kezelések díja 10.000.-Ft.

DSGM-KEZELÉSEK IDŐPONTJA

A kezelésekre történő beosztást az adminisztrációs munkatársak végzik, a következő heti kezelési időpontokat e-mailben küldik ki. A megküldött időpontokat e-mailben meg kell erősíteni a megadott határidőig.

Fontos, hogy a gyermek megjelenjen az egyeztetett kezelési időpontban. Abban az esetben, ha betegség, vagy más halaszthatatlan ok miatt a kezelésre a szülő nem tudja elhozni a gyermeket, kérjük, hogy erről minél hamarabb, előző nap, de legkésőbb aznap reggel 7:45 és 8:30 között e-mailben tájékoztassák az adminisztrációs munkatársainkat. Ebben az esetben ők be tudnak hívni más gyermeket a kieső kezelésre. Ezzel más beteg gyermekek gyógyulását segítik.