KORONAVÍRUS

KEZELÉSEK

Kedves Szülők!

A Dévény Anna Alapítvány 2020. május 18-ától megkezdte a DSGM-kezeléseket a budapesti és vidéki telephelyein.

A kezelésre besorolt gyermekeket e-mailben folyamatosan értesítjük következő kezelésük időpontjáról.

A bevezetett járványügyi készültség ideje alatt a Dévény Anna Alapítványnál továbbra is a kiegészített házirend marad érvényben.

Nyomatékosan felhívja a Dévény Anna Alapítvány a kedves szülők figyelmét, hogy a DSGM-szakgyógytornász a gyermek kezelését csak akkor kezdi meg, ha az egészségügyi nyilatkozatban foglaltak szerinti tünetek nem álltak fenn a kisérőnél és a gyermeknél, illetve új koronavírussal esetlegesen fertőzött személlyel sem a kísérő, sem a gyermek nem került kapcsolatba, továbbá a megérkezéskor egyikük sem mutat bármely vírusra, influenzára vagy megfázásra utaló tünetet.

Kérjük a kedves szülőket, ha igazoltan allergiás tünetekkel rendelkeznek (pl. szénanátha), úgy a kezelések alkalmával hozzák magukkal az allergiára vonatkozó orvosi igazolást azért, hogy a rendelőbe történő bejutás zökkenőmentes legyen.

Kérjük, hogy tanúsítsanak felelősségteljes magatartást az Alapítvány munkatársai, valamint a DSGM-kezelésre érkező gyermekek és kísérőik védelme érdekében.

ÁLLAPOTFELMÉRÉSEK

Kedves Szülők!

A Dévény Anna Alapítvány az állapotfelmérésre váró gyermekeket a szakmai bizottság állásfoglalása szerint kategóriákba sorolja és állapotfelmérésüket várhatóan 2020 júliusában megkezdi

INFORMÁCIÓ

Kedves Szülők!

Ha bármilyen kérdésük merül fel a veszélyhelyzet időtartama alatt, akkor keressenek minket hétfőtől csütörtökig 9–12 óra között a +36-30-998-3252 telefonszámon. A deveny@deveny.hu e-mail címre érkező levelekre a veszélyhelyzetet alatt folyamatosan válaszolunk.

Budapest, 2020. június 18.

Tisztelettel,

 

Dévény Anna Alapítvány

CSOPORTOS ÓRÁK

Tisztelt Szülők!

A csoportos órák 2020. március 16-ától kezdődően a rendkívüli jogrendre (veszélyhelyzet) tekintettel elmaradnak.

A veszélyhelyzet visszavonását követően az Alapítvány a honlapján tájékoztatást nyújt a csoportos órák megtartásának időpontjáról.

Tisztelettel,

Dévény Anna Alapítvány