KORONAVÍRUS

KEZELÉSEK

Kedves Szülők!

A Dévény Anna Alapítvány a DSGM-kezelés alatt álló gyermekeket a szakmai bizottság állásfoglalása szerint kategóriákba sorolta és jelenleg ezen gyermekek kezelésre való beosztását végzi. A Dévény Anna Alapítvány 2020. május 18-ától ismételten megkezdi a DSGM-kezeléseket a budapesti és vidéki telephelyein.

A különböző kategóriákba sorolt gyermekek kezelését eltérő időpontban kezdi meg az Alapítvány. A 2020. május 4-ével kezdődő héten azon szülők fognak e-mailben értesítést kapni, akik gyermekének a kezelését az Alapítvány 2020. május 18-ától kezdődően folytatja. A 2020. május 18-át követő hetekre a besorolt gyermekeket e-mailben folyamatosan értesítjük következő kezelésük időpontjáról.

Nyomatékosan felhívja a Dévény Anna Alapítvány a kedves szülők figyelmét, hogy a DSGM-szakgyógytornász a gyermek kezelését csak akkor kezdi meg, ha az egészségügyi nyilatkozatban foglaltak szerinti tünetek nem álltak fenn a kisérőnél és a gyermeknél, illetve új koronavírussal esetlegesen fertőzött személlyel sem a kísérő, sem a gyermek nem került kapcsolatba, továbbá a megérkezéskor egyikük sem mutat bármely vírusra, influenzára vagy megfázásra utaló tünetet.

Kérjük, hogy tanúsítsanak felelősségteljes magatartást az Alapítvány munkatársai, valamint a DSGM-kezelésre érkező gyermekek és kísérőik védelme érdekében.

ÁLLAPOTFELMÉRÉSEK

Kedves Szülők!

A Dévény Anna Alapítvány az állapotfelmérésre váró gyermekeket a szakmai bizottság állásfoglalása szerint kategóriákba sorolja és állapotfelmérésüket várhatóan 2020 júniusában megkezdi

INFORMÁCIÓ

Kedves Szülők!

Ha bármilyen kérdésük merül fel a veszélyhelyzet időtartama alatt, akkor keressenek minket hétköznapokon 9 – 12 óra között a +36-30-998-3252 telefonszámon. A deveny@deveny.hu e-mail címre érkező levelekre a veszélyhelyzetet alatt folyamatosan válaszolunk.

Budapest, 2020. május 18.

Tisztelettel,

 

Dévény Anna Alapítvány

CSOPORTOS ÓRÁK

Tisztelt Szülők!

A csoportos órák 2020. március 16-ától kezdődően a rendkívüli jogrendre (veszélyhelyzet) tekintettel elmaradnak.

A veszélyhelyzet visszavonását követően az Alapítvány a honlapján tájékoztatást nyújt a csoportos órák megtartásának időpontjáról.

Tisztelettel,

Dévény Anna Alapítvány