Merítés ajánló 2015.09.22.

Az Alapítvány munkáját és Dévény Anna munkásságát bemutató Merítés adás ajánlója az alábbi linkek érhető el.

Merítés – Magyar Talentum – Dévény Anna munkássága – 2015.09.22.-én 13 órakor a Civli Rádióban FM98


Interjú a Budapest Európa Televízió Család műsorsorozatában

A Budapest Európa Televízió Család műsorsorozatában megszólaló emberek, munkájukkal, szolgálatukkal igyekeznek a családok életét megkönnyíteni erről számolnak be az aktuális műsorban. Ebben a műsorban a méltán világhírű Dévény Annával hallhatunk egy beszélgetést.Mi kell a gyógyításhoz?

Mi kell a gyógyításhoz ? Szakmai tudás, alázat, türelem és mérhetetlen szeretet. Mindezt megtudhatják a Juventus rádió beszélgetéséből a sok kérdésből melyet egy szakmailag felkészült és a téma iránt érdeklődő riporter tett fel Dévény Annának.


Az interjút itt hallgathatja meg!


Interjú Dévény Annával

Mi az a Dévény módszer ? Mennyire eredményes ? Mikor alkalmazzák? Torna, babamasszázs? Minden érdeklődőben felmerülnek ezek a kérdések.


A most megjelent interjúban mindenre választ kapunk Dévény Annától. Sok téves elképzelés és fogalom a „helyére” kerül. Ugyanakkor bepillantást enged egy felfedező, úttörő, könnyűnek nem nevezhető életútjába.
Az interjút itt olvashatja!


Merítés ajánló 2016.01.26.

Az Alapítvány munkáját és Dévény Anna munkásságát bemutató Merítés adás ajánlója az alábbi linkek érhető el.

Merítés – A mozdulat művészete – Dévény Anna speciális testképző gimnasztikája – 2016.01.26. kedden 13 órakor a Civil Rádióban (FM98)